Topic: Lag upon entering locations and unable to view resources.

  • Author
    Posts
  • #12616
    Jago
    Participant

    There are two bugs I’ve encountered. After playing for a couple of hours I wanted to look up for how long my food would last, but hovering over the resource icons had no effect. No small window popped up.
    At the same time entering locations became really laggy. I was attacking a bandit fort, but the encounter didn’t start. I clicked somewhere else on the map, nothing happened. I tried using ESC, then my brothers suddenly started moving to that point of the map and the time suddenly jumped forward. I tried a few more times to enter the bandit hideout and it lagged every time. Finally I was able to enter after clicking the hideout and waiting for around 10 seconds.
    After the battle I traveled to the closest town and there was the same problem.

    Attachments:
    #12622
    Rap
    Keymaster

    Should be fixed with the next update.

    Overhype Studios - follow us!
    Facebook Youtube
    Twitter

    #12623
    Jago
    Participant

    I’ve tried to reproduce the bugs, but I can’t load my save. I see a white screen and get the following error message:

    Also clicking “OK” only generates the same message again. You’re basically stuck unless you use the task-manager.

    Edit:
    Ah, you ninja’d me. Thank you very much, for your work!

    Attachments:
    #12625
    Rap
    Keymaster

    Thank you for believing in us :) The issue shouldn’t appear again but unfortunately the updated game still won’t be able to load the savegame, because it is corrupted.

    Overhype Studios - follow us!
    Facebook Youtube
    Twitter

    #12634
    Jago
    Participant

    No problem.
    Maybe the older autosave or quicksave will work. I’ll try it out another time. :)

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.