Topic: texture wont work

Tagged: ,

  • Author
    Posts
  • #2829
    monkeymattias
    Participant

    i had some problems starting the game, with error messages but i think its good now. but now when i play the game, the map is fine but the town, me and all in the battle mode is red, so you can’t really see anything.

    +can’t take screen shot

    #4140
    Nicobar
    Participant

    I have also had the same problems, menu screen is fine and then when I start a campaign every texture is a jumbled red other than some things like hills.

    #4144
    RapRap
    Keymaster

    Did the game work correctly for you before? What video card do you have?

    Overhype Studios - follow us!
    Facebook Youtube
    Twitter

    #4182
    monkeymattias
    Participant

    i have Mobile Intel(R) HD Graphics and Radeom (TM) HD 6470M. its a old laptop, its a bit outdated but its still runs arma 3, Total war: Rome 2 and other big games fine. the main menu is fine too for me but the texture doesn’t work otherwise in game

    #4186
    RapRap
    Keymaster

    At least the latter should be able to run the game fine. Can you give it another try with the update that just went live?

    Overhype Studios - follow us!
    Facebook Youtube
    Twitter

    #4188
    monkeymattias
    Participant

    I did. i can try reinstalling it( again)

    #4189
    monkeymattias
    Participant

    it kinda helped. there is still no texture but the red pixels are decreased and i can see fields now( near the town but not the town it self)

    #4190
    RapRap
    Keymaster

    Can you try running the game with the command line -t2 or -t4? See here on how to do this from inside Steam.

    Overhype Studios - follow us!
    Facebook Youtube
    Twitter

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.