Topic: Windows 10 error

  • Author
    Posts
  • #5809
    LazyKnight
    Participant

    Hello, I’m not sure if this is a bug, or just something wrong with my hardware.

    I upgraded to Windows 10 yesterday and have been getting an R6025 run-time error when trying to start Battle Brothers. Occasionally I am able to get to the menu and even start a new game, but as soon as I try to fight a battle the crash happens. Bloody magnificent game, by the way!

    I’ve attached the DxDiag.

    If there is anything more I can do let me know.

    #5901
    LazyKnight
    Participant

    Just an update: installed Battle Bros on another windows 10 computer (desktop) and same problem.

    #5902
    Rap
    Keymaster

    Hey,

    can you make a screenshot of the full error message and post it here? Thanks.

    Overhype Studios - follow us!
    Facebook Youtube
    Twitter

    #5906
    LazyKnight
    Participant

    Hi! Sure – there are two screens I get. Just really confusing as was running perfectly on Win7 (31 hours playtime)

    Attachments:
    #5908
    Rap
    Keymaster

    That’s helpful. Can you also make a screenshot from the error message you get when the game refuses to start at all?

    The issue may be caused by faulty runtime libraries. Can you try deinstalling the Microsoft Visual C++ 2010 Redistributables and Runtimes from the ‘Deinstall or change a program’ panel in your Windows settings? Then download and install again the most recent version from here (32bit) or here (64bit).

    I’ll look into other possible causes next week.

    Overhype Studios - follow us!
    Facebook Youtube
    Twitter

    #5949
    Rap
    Keymaster

    I’ve got an update on this. We’ve fixed the issue for our own PC running Windows 10, and the fix will be included in the update this week. Hopefully this solves the issue for you as well.

    Overhype Studios - follow us!
    Facebook Youtube
    Twitter

    #5950
    LazyKnight
    Participant

    Amazing, thanks! I’ve just been so busy at work I hadn’t been able to get back to you. Really looking forward to them goblins!

    #5951
    Edevandor
    Participant

    Well, well, it’s probably the same problem of post boy.
    I played well in W7, but now that I passed pro W10’m having this problem when I start (attached).
    He left a game update, but not changed at all.
    Desisntalei the c ++ and reinstalled (as taught above), but still the problem persists.
    Already I uninstalled and reinstalled the game 5 times also trying a solution.
    And now?

    Attachments:
    #5953
    LazyKnight
    Participant

    Yep, I’m still getting errors when entering a battle, though this time it is an error creating persistent storage. Will post pics of error messages this evening.

    #5956
    Rap
    Keymaster

    Note that the game hasn’t been updated yet.

    Overhype Studios - follow us!
    Facebook Youtube
    Twitter

    #5957
    Brother Panzer
    Participant

    Ah damn, I planned to buy the game today. I’ve 8 hour train trip and BattleBrother sounds good way to pass the time.

    An Hotfix is out of question, I guess ?

    Size (of your axe) matters
    \[T]/

    #5964
    Rap
    Keymaster

    Now the update has been released :)

    Overhype Studios - follow us!
    Facebook Youtube
    Twitter

    #5966
    Brother Panzer
    Participant

    Game buy and I add 20$ !
    The next drinks round is on the house \[T]/

    Size (of your axe) matters
    \[T]/

    #6136
    Temppu
    Participant

    Hello

    I post this here since it is most likely Win10 issue – I had no issues with Win8

    Problem is with starting screen; If I press any of starting screen buttons as “New campaign” or “options” – nothing happens. Buttons does not seem to react. Anyhow, youtube link works when I click that. So I don’t get any error messages, I just need to quit with esc. I tried to update c++ discussed above.

    Also, I had a bit similar issue with Dominions 4. That worked when I managed to start game with windowed mode (cant do that with BB, since “options” wont budge…Is there any way to start this with windowed mode?”

    Hope you can advice with this – cant wait to test new update.

    Teemu

    Attachments:
    #6285
    Temppu
    Participant

    Ok, figured out that this was only glitch with Nvidia drivers & two monitors. Working fine now with one monitor.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 16 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.